Ejerskifte af knallert – Priser og regler

{lang: 'da'}

Hvis du skal have ejerskiftet en knallert eller scooter, koster det 500 kr., hvis der allerede er nummerplader på knallerten. Hvis der ikke er nummerplader på knallerten, koster det altid 840 kr. at få ny nummerplade på. Bemærk, at prisen er steget fra 9. Juni 2015.

Ejerskifte af knallert (hvor der allerede er nummerplade på)

En stor/lille knallert kan ejerskiftes uden at den skal synes. Du skal blot huske at få den originale registreringsattest, når du køber køretøjet. Du kan kun ejerskifte en knallert/scooter med en original registreringsattest. Husk også legitimation (pas, kørekort eller lignende), når du skal ejerskifte knallerten til dit navn. Skal du ejerskifte for en anden kræver det en fuldmagt. Hvis man er under 18 år, må man godt være ejer af en lille knallert (30 km/t), uden at en forælder/værge skal skrive under. Det koster 500 kr. at ejerskifte en knallert.

Registrering af knallert (nummerplade knallert 30/45)

Hvis du skal registrere en knallert, som ikke har nummerplader på, kan du gøre dette hos Quick Nummerplader. Det koster 840 kr. både for små knallerter (gul nummerplade) og store knallerter (hvid nummerplade). Prisen blev ændret i juni 2015. Hvis knallerten er købt fra forhandler/butik og er helt ny, kan vi også sætte nummerplade på.

Husk original registreringsattest og gyldig legitimation.

Hvis knallerten er helt ny, skal du medbringe typeattest fra butikken, samt importørerklæring (spørg butikken).