Ejerskifte af bil

{lang: 'da'}

Ejerskifte af bil – sådan gør du!

Skal et køretøj have ny ejer eller bruger, skal køretøjet ejerskiftes. Dette betyder, at den registrerede ejer og evt. køretøjets oplysninger skal ændres i det centrale motorregister.

Et ejerskifte af bil kan gøres hos Quick Nummerplader i Glostrup, Brøndby, Vedbæk eller København. Vi er et privat statsautoriseret motorkontor, og vi kan omregistrere bilen og udlevere nummerplader.

Du skal bruge følgende for at ejerskifte bilen nemt og hurtigt hos os:

1. Registreringsattest i original

2. Gyldig ID (kørekort eller pas) eller en fuldmagt.

3. Forsikringsbevis (kun hvis du ikke vælger en af de store forsikringsselskaber, de fleste ejerskifte sager kan laves uden forsikringsbevis)

Hvis køretøjets periodiske synsdato er overskredet, skal bilen synes, før den kan ejerskiftes. Hvis bilen er uden nummerplader, skal du have foretaget et registreringssyn. Hvis bilen er med nummerplader, er det nok at køre ind i en synshal og få foretaget et periodisk syn. Hvis du får et registreringssyn på en bil uden nummerplader, registrerer synshallen synet i systemet, og herefter kan du indregistrere bilen med det samme.

Bortkommet eller manglende registreringsattest

Husk, at medbringe den originale registreringsattest, og både del 1 og del 2 (hvis disse er adskilt). Hvis du har mistet registreringsattesten på køretøjet, kan du godt ejerskifte bilen alligevel, men du skal i så fald enten til SKAT eller benytte dig af vores fuldmagtsservice og du skal du udfylde Blanket 5 – Mistet reg. attest og medbringe denne sammen med anmeldelsesblanket og forsikringsbevis. Hvis der er tale om et ejerskifte med en ny ejer, skal du også medbringe dokumentation for ny ejer, f.eks. i form af en slutseddel, der dokumenterer, at den nye ejer retmæssigt ejer køretøjet. Det er altså ikke nødvendigt at ansøge om en ny registreringsattest og vente på at den kommer med posten, hvis du skal have ejerskiftet køretøjet. Ejerskifte uden den originale registreringsattest kan kun gøres hos SKAT eller via vores fuldmagtsservice. Vi kan altså ikke ejerskifte bilen med det samme, hvis du ikke er i besiddelse af den originale attest.

Priser ved ejerskifte af bil eller andet køretøj

Et ejerskifte af bil, hvor der allerede er nummerplader monteret, koster hos Quick Nummerplader kun 480 kr. Er der ikke nummerplader på køretøjet, koster det 1380 kr. at få ejerskiftet bilen og udleveret nummerplader. Priserne er SKATs takster, og vi tager ingen ekstra gebyrer for at ejerskifte din bil.

Nemt og hurtigt ejerskifte hos Quick nummerplader i Glostrup og København!