Ejerskifte af bil

{lang: 'da'}

Ejerskifte af bil – sådan gør du!

Skal et køretøj have ny ejer eller bruger, skal køretøjet ejerskiftes. Dette betyder, at den registrerede ejer og evt. køretøjets oplysninger skal ændres i det centrale motorregister.

Et ejerskifte af bil kan gøres hos Quick Nummerplader i Glostrup, Brøndby, Vedbæk eller København. Vi er et privat statsautoriseret motorkontor, og vi kan omregistrere bilen og udlevere nummerplader.

Du skal bruge følgende for at ejerskifte bilen nemt og hurtigt hos os:

1. Sidst udstedte registreringsattest i original

2. Gyldig ID (kørekort eller pas) eller en fuldmagt.

3. Forsikringsbevis (kun hvis du ikke vælger en af de store forsikringsselskaber, de fleste ejerskifte sager kan laves uden forsikringsbevis)

Hvis køretøjets periodiske synsdato er overskredet, skal bilen synes, før den kan ejerskiftes. Hvis bilen er uden nummerplader, skal du have foretaget et registreringssyn. Hvis bilen er med nummerplader, er det nok at køre ind i en synshal og få foretaget et periodisk syn. Hvis du får et registreringssyn på en bil uden nummerplader, registrerer synshallen synet i systemet, og herefter kan du indregistrere bilen med det samme.

Bortkommet eller manglende registreringsattest

Husk, at medbringe den originale registreringsattest, og både del 1 og del 2 (hvis disse er adskilt). Hvis du har mistet registreringsattesten på køretøjet, kan du godt ejerskifte bilen alligevel, men du skal i så fald til SKAT eller bestille en ny registreringsattest. Du kan i den forbindelse benytte dig af vores fuldmagtsservice og du skal du udfylde Blanket 5 – Mistet reg. attest og medbringe denne sammen med gyldig ID. Ejerskifte uden den originale registreringsattest kan kun gøres hos SKAT.

Priser ved ejerskifte af bil eller andet køretøj

Et ejerskifte af bil, hvor der allerede er nummerplader monteret, koster hos Quick Nummerplader kun 500 kr. Er der ikke nummerplader på køretøjet, koster det 1430 kr. at få ejerskiftet bilen og udleveret nummerplader. Priserne er SKATs takster plus moms.

Nemt og hurtigt ejerskifte hos Quick nummerplader i Glostrup og København!