Bortkommet registreringsattest

{lang: 'da'}

Bortkommet registreringsattest eller manglende registreringsattest ved ejerskifte/omregistrering

Har du købt eller solgt en bil, og er registreringsattesten bortkommet? Her er en kort guide til, hvordan du kan ejerskifte eller registrere et køretøj hos Quick Nummerplader, selvom du har mistet registreringsattesten.

Normalt kan man kun ejerskifte et køretøj, hvis man har den originale registreringsattest, men hvis registreringsattesten er bortkommet, er det ikke altid nødvendigt at bestille en ny, og vente på at den kommer frem med posten. Et køretøj med manglende registreringsattest kan vi ejerskifte samme dag, hvis du benytter dig af vores fuldmagtsservice.

Det skal vi bruge:

  • Slutseddel som dokumenterer, at køretøjet er solgt til ny ejer.
 • Hos Quick Nummerplader kan du ejerskifte f.eks. en bil med manglende registreringsattest via vores fuldmagtsservice. Vi kører på dine vegne til SKAT og sørger for papirarbejdet. Det betyder, at du ved en handel af bil ikke behøver at vente på en ny registreringsattest – vi ejerskifter køretøjet samme dag, hvis du indleverer sagen senest 9.30.
  Hvis køretøjet skal have nye plader, kan disse afhentes i den pågældende afdeling efter klokken 13.30.

  Vi tager 150 kroner for at løfte sagen ved SKAT. Dertil kommer prisen for ejerskifte eller registrering af køretøjet. Hvis du blot skal bestille en ny registreringsattest, men ikke skal ejerskifte, koster det i alt 250 kr.

  Ny registreringsattest

  Skal du bare bruge en ny registreringsattest, er det desværre ikke muligt at få den samme dag. Den nye registreringsattest bliver sendt med posten, og du har den inden for 10 dage.
  Du skal komme ind i en af vores afdelinger med Blanket 5, og vi vil tage til SKAT og bestille den nye registreringsattest.