Bortkommet registreringsattest

{lang: 'da'}

Bortkommet registreringsattest eller manglende registreringsattest ved ejerskifte/omregistrering

Har du købt eller solgt en bil, og er registreringsattesten bortkommet? Her er en kort guide til, hvordan du kan ejerskifte eller registrere et køretøj hos Quick Nummerplader, selvom du har mistet registreringsattesten.

Se nederst, hvis du har brug for at bestille en ny registreringsattest.

Normalt kan man kun ejerskifte et køretøj, hvis man har den originale registreringsattest, men hvis registreringsattesten er bortkommet, er det ikke altid nødvendigt at bestille en ny, og vente på at den kommer frem med posten. Et køretøj med manglende registreringsattest kan vi ejerskifte samme dag, hvis du benytter dig af vores fuldmagtsservice.

Det skal vi bruge:

  • Slutseddel som dokumenterer, at køretøjet er solgt til ny ejer.
 • NB: Bestilling af ny registreringsattest kun ved fysisk fremmøde og fremvisning af gyldig billedID.

  Hos Quick Nummerplader kan du ejerskifte f.eks. en bil med manglende registreringsattest via vores fuldmagtsservice. Vi kører på dine vegne til SKAT og sørger for papirarbejdet. Det betyder, at du ved en handel af bil ikke behøver at vente på en ny registreringsattest – vi ejerskifter køretøjet samme dag, hvis du indleverer sagen senest 9.30.
  Hvis køretøjet skal have nye plader, kan disse afhentes i den pågældende afdeling efter klokken 13.30.

  Vi tager 150 kroner for at løfte sagen ved SKAT. Dertil kommer prisen for ejerskifte eller registrering af køretøjet. Hvis du blot skal bestille en ny registreringsattest, men ikke skal ejerskifte, koster det i alt 250 kr.

  Ny registreringsattest

  Har du mistet den originale registreringsattest, og skal du bruge en ny? Quick Nummerplader kan hjælpe dig med at få tilsendt en ny registreringsattest til en adresse, du selv vælger. Den nye registreringsattest bliver sendt med posten, og du har den inden for 10 dage. Du kan vælge at få tilsendt registreringsattesten til dig selv, eller til en anden person eller virksomhed med valgfri adresse.
  Du skal komme ind i en af vores afdelinger med Blanket 5, og vi vil tage til SKAT og bestille den nye registreringsattest.