Afgiftsvurdering

{lang: 'da'}

I synshallerne under Quick Bilsyn ApS kan du få afgiftsvurderet, indbetale afgift og indregistreret en bil eller motorcykel på 24 timer. Vi klarer opgaven med import fra toldsyn og afgiftsvurdering til indregistrering og udlevering af nummerplader på kun 24 timer, og du kan springe 6 uger over i køen og slippe for at vente på SKATs sagsbehandling.

1. Vi toldsyner og registreringssyner køretøjet
2. Vi vurderer registreringsafgiften (uforpligtende) på køretøjet, og kommer med en afgørelse indenfor få timer
3. Du betaler afgift på køretøjet og får udleveret nummerplader

Denne ydelse er et samarbejde mellem Quick Bilsyn ApS, og vores søsterselskab Quick Import ApS. Vi er godkendt af SKAT til at foretage vurderinger på køretøjer, opkræve registreringsafgift og indregistrere med det samme.

Det er vigtigt at bestille en tid for at få køretøjet importeret med det samme. Dette kan du gøre i en af vores afdelinger i København NV, København K, København Ø eller Glostrup eller hos en af vore samarbejdspartnere hos A-inspektion bilsyn eller PAVA bilsyn. Find vore samarbejdspartnere på www.quickimport.dk

Du kan kontakte os vedrørende import eller eksport på:

Email: mail@quickimport.dk
Telefon: 71 99 47 47

Læs mere på Quickimport.dk

Afgiftsvurdering og indregistrering

Vort afgiftssvar er bindende, hvis du vælger at indregistrere eller eksportere bilen gennem os. Det vil altså sige, at når du har indbetalt eller fået udbetalt registreringsafgift hos os, kommer der ingen uventede ekstraregninger fra SKAT.

Indbetaling af registreringsafgiften skal ske via bankoverførsel eller ved betaling af banknoteret check. Vi tager altså ikke imod kontanter, dankort eller kreditkort. Du kan dog betale syn, salær og nummerplader med kreditkort eller med kontanter.

Køretøjer op til 3500 kg Salær ved import
Reg.afgift under 15.000 kr. Kr. 2.000 kr.
Reg.afgift 15.000 til 50.000 kr. Kr. 3.000 kr.
Reg.afgift 50.000 til 250.000 kr. Kr. 5.000 kr.
Reg.afgift over 250.000 kr. Kr. 2% af reg.afgift
Motorcykler Salær ved import
Reg.afgift under 15.000 kr. Kr. 2.000 kr.
Reg.afgift over 15.000 kr. Kr. 3.000 kr.

OBS! Salæret er eksklusiv toldsyn, registreringsafgift og nummerplader.

Book tid til toldsyn hos www.quickbilsyn.dk.